Till våra förvaringskunder

Vi håller på att dra ner på förvaringsplatser därför är det extra viktigt att, ni som har förvarat er båt hos oss säsongen 2019-2020 och vill vara kvar, betalar in bokningsavgiften snarast möjligt. Det är först till kvarn som gäller!

Har ni tappat bort er information angående förvaring, kontakta oss via mail och vi mailar informationen igen!

Anledningen för neddragningen är omstrukturering av företaget. Vi har kommit fram till att det är omöjligt för en person att sköta ca 60 båtar och därför gör vi lite förändringar som vi hoppas blir till det bättre, både för kunderna och Pera.


Polering

Har man båten förvarad hos oss brukar man vilja ha båten polerad. Vi polerar mindre båtar sjäv och till de större båtarna hyr vi in företaget "Pimp My Boat".

Priset på polering avgörs från båt till båt och det beror helt och hållet på skicket på båten.

Förvaring

Vi har två varianter av förvaring. Inomhus, i kallhall, och ute på gården.

Säsong 2019-2020 är det färre platser än tidigare år!

Om båten/skotern förvaras utomhus så står ägaren själv för presenning. Har ni ingen presenning går det att köpa/beställa i butiken.
Vi kan ombesörja pressning.

Förvaringspris: (Reservation för eventuella prisändringar.)
Utomhus: 195kr ink moms /kvm/ vintersäsong

Kallhall: 495kr ink moms/kvm/vintersäsong
Vintersäsongen tar slut fredag v.19.

Vid båda förvaringstyperna så ingår avspolning och underhållsladdning av batteri.
Vi vill få information minst två veckor innan ni vill ha tillgång till båten. Då det blir smidigare vid hanteringen av båtarna.

Kommer ni inte, av någon anledning, att använda båten under sommaren så går det bra att boka sommarplats. Sommarhyran är 249kr/vecka i kallhall.

Båten/skotern ska ALLTID vara åretruntförsäkrad.

De kunder som har haft förvaring under vinter, ber vi att betala en bokningsavgit om de vill ha kvar platsen nästa vinter. Detta sker under sommaren så i början på hösten vet vi om det finns någon plats ledig. Är ni intresserad av en ev. plats så är ni välkomna att höra av er.


Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.